Ştiinţa a dat start campaniei de abonamente

0
393
Abonaţii au acces şi la meciurile din cupele europene, iar pentru cei fideli, pentru studenţi, pensionari şi familii există reduceri substanţiale
Universitatea Craiova a lansat ieri campania de abonamente pentru sezonul 2019-2020, iar cu acest prilej, la magazinul oficial de la Electroputere Mall, au fost prezenţi jucătorii Alex Mateiu, Mirko Pigliacelli şi Vali Mihăilă. Preţurile de bază ale abonamentelor sunt cele de anul trecut, respectiv: 190 de lei la peluze, 380 de lei la tribuna a II-a, 500 de lei la tribuna I şi 1000 de lei la VIP. Beneficiile suplimentare, pe lângă accesul la meciurile de campionat de acasă, sunt: intrare la meciurile de pe teren propriu din tururile preliminare 1, 2 şi 3 ale UEFA Europa League, preţuri preferenţiale la achiziţionarea produselor din magazinele Ştiinţei,  deplasare alături de Ştiinţa în UEFA Europa League (prin tragere la sorţi), întâlnire cu unul dintre jucătorii Ştiinţei (prin tragere la sorţi), o zi în viaţa echipei alături de jucători (tot prin tragere la sorţi), standuri speciale Food&Drinks în incinta stadionului „Ion Oblemenco”.
Pentru diverse categorii de suporteri există discounturi semnificative. Astfel, elevii şi studenţii pot achiziţiona abonamente la Peluza Nord contra sumei de 95 de lei, obligaţia fiind să prezinte un act de identitate şi copie după carnetul de elev sau student. Pensionarii au parte de abonamentul Senior, care costă 190 de lei şi asigură locuri la tribuna a II-a.
Pentru abonaţii fideli există costuri speciale. Astfel, cei care prezintă carte de identitate şi abonamentele din stagiunea trecută le pot reînnoi la următoarele preţuri: 68 de lei – abonamnetul Student, 130 de lei abonamentul Senior, iar pentru reînnoirea abonamentelor standard costurile sunt: 135 de lei la peluze, 260 de lei la tribuna a II-a, 325 de lei la tribuna I şi 900 de lei la VIP.
Abonamente FamilyStand se pot achiziţiona într-un sector special amenajat din cadrul Tribunei a II-a şi trebuie prezentată o copie după certificatul de naştere al copilului. Preţurile sunt următoarele: 1 + 1 (un părinte + un copil) – 460 lei, 2  + 1 (doi părinţi + un copil / doi copii + un părinte) – 725 lei, loc suplimentar la FamilyStand – 135 lei.
Persoanele cu dizabilităţi pot primi abonament gratuit, pentru acest lucru fiind nevoie să contacteze clubul prin email la adresa ticketing@ucv1948.ro.