Pentru vara anului 2018 / Prestige Tours Internaţional lansează zborul direct, charter, cu destinaţia Antalya

0
222

Continuând traiectoria de dezvoltare prin deschiderea de noi porţi de călătorie pentru turiştii români, după Suceava (2016) şi Arad (2017), agenţia de turism Prestige Tours Internaţional lansează pentru vara anului 2018 zborul direct, charter, cu destinaţia Antalya, de pe Aeroportul Internaţional Craiova. Anunţul a fost făcut ieri, în prezenţa omului de afaceri turc Mustafa Kadiroglu, proprietarul Calypso Tour, care a preluat recent agenţia de turism Prestige Tours Internaţional din România. La eveniment au mai luat parte Ion Prioteasa – preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Mircea Dumitru – directorul Aeroportului Internaţional Craiova, şi Elena Anghel – Director General Prestige Tours.

Prestige Tours Internaţional, este unul dintre cei mai mari turoperatori din România. Compania promovează un model de afaceri inovator, bazat pe o calitate înaltă a produselor turistice oferite, pe inovaţie, siguranţă şi satisfacţia clienţilor. “Acum câteva zile am dat un comunicat de presă prin care anunţam că ne-am întâlnit cu o companie din Turcia care dorea să deschidă zboruri în această vară, direct către Antalya din Craiova. La trei zile după ce ne-am întâlnit şi ne-am dat mâna dânşii s-au întors în Turcia şi au anunţat că hotărârea luată la Craiova se va materializa. Anunţul a fost făcut chiar pe site-ul companiei de turism. Mai mult decât atât, după întâlnirea pe care noi am avut-o atunci, domniile lor s-au întâlnit cu companiile de turism din Craiova şi din regiune şi deja se vânduseră mai multe pachete pentru această destinaţie. Ne face plăcere ca astăzi (n.r. ieri) să cimentăm această colaborare şi să vă anunţăm că în funcţie de cum va evolua această afacere, vom creiona şi altele în viitor. Astăzi, chiar putem să spunem că am dublat numărul de pasageri faţă de anul şi probabil că până la sfârşitul anului ajungem undeva la 400.000 de mii, 450.000 de pasageri, ce ne deschide o perspectivă faţă de ceea ce ne-am propus, circa 500.000 de pasageri…şi de ce nu, 1 milion de pasageri”, a subliniat Ion Prioteasa, preşedintele Consiliului Judeţean Dolj.

„Craiova ne-a plăcut foarte mult”

Zborul charter va fi operat în parteneriat cu compania aeriană ATLAS GLOBAL, începând cu 1 iunie şi va dura până pe 14 septembrie 2018, avand o frecvenţă săptămânală şi plecări în fiecare zi de vineri. Preţul pentru pachetele turistice către Antalya începe de la 297 euro/persoană, cu toate serviciile si taxele incluse, astfel: transport cu avion cursă charter, 7 nopţi cazare şi masă conform hotel, transfer aeroport-hotel-aeroport, asigurare medicală si Storno precum şi asistenţă turistică în limba română. „Craiova ne-a plăcut foarte mult, dar domnii Prioteasa şi Dumitru ne-au făcut să iubim Craiova. Vom încerca să stăm în spatele dumneavoastră, cum aţi stat şi voi de altfel. Numărul de registru al companiei Prestige Tours este 001, asta înseamnă că este primul tur operator din România. Suntem mândri că lucrăm cu Prestige, care este pe piaţă de 28 de ani”, a precizat Mustafa Kadiroglu, proprietarul Calypso Tour.

„Cu peste 27 de ani de experienţă în turism”

Prestige Tours Internaţional, este unul dintre cei mai mari turoperatori din România. Compania promovează un model de afaceri inovator, bazat pe o calitate înaltă a produselor turistice oferite, pe inovaţie, siguranţă şi satisfacţia clienţilor. Cu peste 27 de ani de experienţă în turism şi o reputaţie impecabilă, Prestige Tours păstrează standarde înalte de calitate prin dăruire şi creativitate, validate nu doar de piaţa românească, dar şi de cea internaţională. „Anul trecut am observat o cerere mare pentru pachetele turistice pe destinaţia Antalya, cu plecare din zona de sud-vest a ţării. Ca urmare, am conceput pentru 2018, pachete turistice cu zbor charter, având punct de pornire, Aeroportul International Craiova.  Astfel, o vacanţă în Antalya cu avionul poate costa, vara aceasta, cât o vacanţă cu autocarul în Grecia sau Bulgaria, însă cu servicii net superioare. Mai mult, vom oferi posibilitatea de a opta pentru rezervări la zbor în clasa business precum şi pentru servicii VIP la sol deservind clienţii hotelurilor Deluxe. Venim astfel în întâmpinarea tuturor exigenţelor turiştilor noştri”, spune Elena Anghel, Director General Prestige Tours.

„Am ales ca zborul să fie operat în fiecare zi de vineri”

Zborul va fi operat  cu o aeronavă AIRBUS A321, cu o capacitate de 216 de locuri. Pe parcursul fiecărui zbor turiştii vor avea la dispoziţie catering inclus. Toţi cei care îşi vor achiziţiona pachete turistice în perioada decembrie 2017 – martie 2018, vor beneficia de preturi extrem de avantajoase. „Am ales ca zborul să fie operat în fiecare zi de vineri pentru că, nu-i aşa, vacanţele încep cu mare bucurie în prima zi de week-end. Pachetele turistice cu avion cursa charter către Antalya vor fi disponibile in toate agenţiile de turism partenere din ţară, cu precădere desigur in judeţele: Dolj, Olt, Argeş, Vâlcea, Gorj, Mehedinţi si Caras-Severin. În plus, vor fi asigurate transferuri oferite gratuit de către Prestige Tours Internaţional, din localităţile Balş, Piteşti, Rm. Vâlcea, Slatina, Tg. Jiu, Turnu Severin către aeroportul din Craiova, pentru a veni în întâmpinarea familiilor şi turiştilor doritori a călătorii spre Antalya, cât mai confortabil…”, a mai completat Elena Anghel.