Ambasadorul Albaniei, în vizită la Craiova

0
319

Ambasadorul Albaniei în România, Ilir Tepelena, s-a aflat, ieri, în vizită la Craiova, fiind primit de primarul Lia Olguța Vasilescu la sediul Primăriei. Diplomatul s-a declarat încântat de potențialul municipiului nostru și a promis că va reveni. „Am nimerit într-o zi frumoasă de toamnă și am senzația că am adus soarele Albaniei. Sunt impresionat de potențialul pe care îl oferă acest oraș. Promit că o să mai revin la Craiova pentru a descoperi și mai multe lucruri care să apropie popoarele noastre, deoarece eu consider că această apropiere nu trebuie să fie numai cu capitala, ci și cu centre importante ale României, așa cum este cazul Craiovei”, a afirmat ambasadorul albanez, Ilir Tepelena.

La rândul său, primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, i-a mulțumit diplomatului albanez pentru vizită și a punctat faptul că s-au pus pe tapet și câteva proiecte turistice și culturale care ar putea să se stabilească între Craiova și Albania. „În afară de partea economică, am discutat despre proiecte turistice și culturale, pentru că domnia sa m-a asigurat că sunt foarte mulți cetățeni albanezi care vor să viziteze România. Și cu atât mai mult Craiova, care are un aeroport internațional aici. Vom rămâne în legătură pentru a stabili toate aceste contacte”, a spus Olguța Vasilescu.

După întâlnirea de la Primăria Craiova, Excelența Sa, Ilie Tepelena a avut o întrevedere și cu reprezentanții mediului de afaceri, la Camera de Comerț și Industrie Dolj.