Bărbat din Craiova, ajuns la spital, după ce ar fi fost bătut de un şofer

0
440

Aseară, un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Craiova, a ajuns la spital. Acesta susţine că ar fi fost lovit de un conducător auto, cu care ar fi avut o problemă în trafic. Presupusul agresor este căutat de poliţişti.

FOTO:arhivă

„În seara zilei de 12 ianuarie a.c., polițiștii Secției 6 Poliție Craiova au fost sesizați, prin apel de urgența 112, cu privire la faptul că, pe strada  Știrbei Vodă, este un scandal în desfășurare. Polițiștii deplasati la fața locului nu au găsit nicio persoană, ci doar un autoturism abandonat.

Ulterior, polițiștii au fost sesizați de o unitatea medicală din municipiul Craiova cu privire la faptul că un bărbat sustine că a fost agresat în trafic. La unitatea medicală a fost găsit un bărbat de 36 de ani, din municipiul Craiova, care le-a declarat polițiștilor că , în timp ce se deplasa pe bulevardul “Ilie Balaci”, la volanul autoturismului său, ar fi fost lovit de un alt autoturism. După impact, un bărbat din cel de-al doilea autoturism l-ar fi lovit cu un obiect contondent în zona capului și a corpului, bărbatul de 36 de ani fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cristian Grigorescu. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.