Lewandowski forţează plecarea la Real Madrid

0
91

Vârful Robert Lewandowski (29 de ani) este tot mai nemulţumit la Bayern Munchen şi îşi doreşte să se transfere la Real Madrid în viitoarea perioadă de mercato. Unul dintre conducătorii clubului bavarez, fostul mare fotbalist Karl-Heinz Rummenigge a spus că visul polonezului e să ajungă la Real Madrid. Atacantul a criticat public campania de transferuri a bavarezilor, faptul că nu au fost aduşi jucători de top şi a fost criticat de Stefan Effenberg, fost căpitan al lui Bayern. “Lewa” este sub contract cu Bayern până în 2021 şi nu are  clauză de reziliere.

“El s-a plâns de turneul asiatic şi şi-a exprimat dorinţa de a merge la Real Madrid. A spus că e visul lui, însă să nu uite că madrilenii au petrecut cu 24 de zile mai mult pe drumuri în această vară, în turnee”, a spus Karl-Heinz Rummenigge, în bild.de.

Pe de altă parte, Real Madrid tocmai i-a prelungit contractul lui Benzema până în 2021, francezul având clauză de reziliere de 1 miliard de euro, aşa că postul de vârf este ocupat şi în următorii ani, iar Zidane îl preferă pe compatriotul său, din această cauză plecând în ultimii ani Higuain sau Morata, care nu au acceptat statutul de back-up.