Neagoe: “Dacă vom juca la fel în continuare, nu o să avem probleme”

0
280

După victoria din derby-ul cu CFR Cluj, scor 2-0, din partea Universităţii Craiova au avut cuvântul antrenorul Eugen Neagoe şi autorul dublei, căpitanul Andrei Ivan. “Geană” s-a declarat mulţumit de atitudinea jucătorilor, iar Ivan a dezvăluit că faza fixă din care a deschis scorul a fost exersată chiar în ziua meciului.

„Am făcut un joc bun, am jucat cu patru fotbaliști sub 21 de ani în primul unsprezece. Dacă nu merită un jucător, nu va juca! Am început cu o agresivitate pe care n-am avut-o nici la Botoșani, nici la Constanța. Băieții au înțeles asta, chiar dacă am întâlnim echipa care a câștigat ultimele cinci campionate. Cu toții merită felicitări, inclusiv cei care n-au intrat. Dar nu am realizat nimic, chiar dacă sunt trei puncte foarte mari. Dacă vom juca la fel, nu o să avem probleme. Încerc să folosesc cei mai în formă jucători, cei care se pregătesc cel mai bine. Avem un lot numeros și nu putem juca cu șase fundași centrali. Am jucători cu experiență, de echipa națională. A intrat acum Popescu, a jucat foarte bine, sper să rămână la fel de concentrat”, a spus Eugen Neagoe.

„Un meci bun făcut de echipa noastră, n-am mai făcut greșeli. În prima repriză am avut ocazii și noi, și cei de la CFR, dar în a doua repriză am marcat și am luat cele trei puncte. Am exersat chiar azi dimineață cu Mister lovitura liberă, am lucrat să-mi așeze Cîmpanu și să dau la poartă. Mi-a ieșit de două ori astăzi. Am avut două meciuri în care nu ne-a ieșit nimic, cu Botoșani și cu Farul, dar contează că ne-am motivat astăzi și că am câștigat. E un campionat foarte strâns, vom vedea ce va face și FCSB cu Voluntari. Va fi un drum foarte lung și pentru noi și pentru toate echipele. A făcut multe schimbări față de meciul cu Farul, cei care au intrat au făcut-o bine, și Markovic, și Cîmpanu, au meritat să joace. Am jucat pentru Universitatea Craiova, pentru suporteri, ei vin și ne împing de la spate, și pentru familiile noastre”, a spus Andrei Ivan.