Trei răniţi într-un accident petrecut pe „Râului”

0
60

accident (1)Trei persoane au ajuns la spital, duminică seara, în urma unui accident petrecut pe strada Râului din Craiova, în care au fost implicate trei autoturisme.

Conform reprezentanţilor IPJ Dolj, duminică seara, în jurul orei 19.00, în timp ce Alexandru Căpăţână, de 21 de ani, din Craiova, conducea un autoturism Seat pe strada Râului, ajuns la intersecţia cu strada Câmpia Izlaz, nu a respectat semnificaţia indicatorului ,,Cedează trecerea” şi nu a acordat prioritate de trecere autoturismului Fiat condus de Aurelia Robanţu, de 57 de ani, din Craiova cu care a intrat în coliziune.

În urma impactului, Seatul s-a răsturnat şi a fost proiectat într-o Dacie condusă de Mihai Preda, de 33 de ani, din comuna Terpeziţa. Din accident a rezultat vătămarea uşoară a primilor doi şoferi şi a unui pasager din autoturismul condus de tânărul de 21 de ani. „Poliţiştii rutieri ajunşi la faţa locului au întocmit în cauză dosar de cercetare penală şi se continuă investigaţiile sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a precizat agent-şef adjunct Amelia Barbu, din cadrul Biroului de presă al IPJ Dolj.

accident (2)

accident