Studenţii craioveni pot deveni membri AIESEC

0
57

aiesecAIESEC – organizaţie internaţională de studenţi, non-guvernamentală, apolitică, non-profit – este în căutare de studenţi dornici să aibă parte de o experienţă plină de provocări şi diversitate. Recrutarea a început pe 28 septembrie şi se va încheia pe 16 octombrie, iar pe 22 şi 23 octombrie va avea loc inducţia noilor membri – un seminar de pregătire în care sunt prezentate departamentele, scopul şi istoricul organizaţiei.

„Aşteptăm să ni se alăture studenţi şi tineri până în 29 de ani, care îşi doresc să se dezvolte personal şi profesional, să contribuie activ la schimbarea societăţii. Ei ar trebui să aibă bune abilităţi de comunicare, dorinţa de a evolua şi de a-i ajuta pe alţii prin acţiunile întreprinse şi să fie dornici de experienţe noi”, se precizează într-un comunicat de presă al AIESEC Craiova.

Înscrierile se pot face atât în incinta Universităţii din Craiova – la intrarea de la Facultatea de Litere, cât şi la magazinul Universităţii, între orele 10.00-16.00. Informaţiile suplimentare şi formularul de înscriere se regăsesc pe site-ul oficial www.aiesec.ro. Organizaţia AIESEC (International Association of Students in Economic and Commercial Sciences) este prezentă astăzi în 126 de ţări şi teritorii din întreaga lume şi are ca scop dezvoltarea abilităţilor de leadership ale membrilor săi.