Concert aniversar Casual Band

0
638

Casual Band-27Trupa craioveană Casual Band se pregăteşte de aniversarea a 3 ani de existenţă. Și cum altfel să marcheze acest eveniment decât printr-un concert: vineri, 21 octombrie, de la ora 21.00, în Cafe Teatru Play! Alături de membrii trupei se vor afla invitaţi-surpriză, în deschidere urmând să concerteze „GAME ON Band” – o formaţie de coverurui având în componenţă tineri de la Liceul de Arte „Marin Sorescu” din Craiova.

Casual Band (www.casualband.ro) a fost fondată în septembrie 2013 de muzicianul Bogdan Uţă, solist instrumentist în cadrul Orchestrei Simfonice a Filarmonicii „Oltenia”, şi a susţinut primul concert în acelaşi an, pe 17 octombrie. Trupa îmbină într-o manieră profesionistă stilurile pop, funk, gospel, latino sau jazz.

Activitatea muzicienilor nu se rezumă doar la apariţii în cluburi din Craiova sau din ţară, ci şi pe scene din peisajul cultural, precum Filarmonica „Oltenia”, Teatrul „Colibri”, Muzeul Olteniei, Biblioteca Judeţeană „Alexandru şi Aristia Aman”, Teatrul Naţional „Marin Sorescu”, sau în manifestări de anvergură – Zilele Municipiului Craiova, proiectul „MIXA(r)TE”, Festivalul International „Craiova Muzicală”, Festivalul Internaţional „Shakespeare”, emisiuni live TV. Casual Band

În 2015, formaţia a putut fi urmărită la Pro TV, în doua etape distincte, la concursul „Românii au talent” (a doua fiind în semifinală). În aprilie 2016, Casual Band Quartet a fost laureată cu premiul „Revelaţia anului” la Gala de Jazz Premiile MUZZA, de la Hard Rock Cafe, Bucureşti.

Concertul aniversar din 21 octombrie a.c., de la Cafe Teatru Play (Craiova, strada „C.D. Fortunescu” nr. 18), este unul cu intrare liberă, în limita a 120 de persoane. Rezervări se fac la numărul de telefon 0722.217.866. Evenimentul va fi prezentat de Cristina Nanău Oprea.