32 de secunde, suficiente pentru victoria „satelitului”

0
83

Universitatea II Craiova s-a impus cu 1-0 în faţa echipei arădene Gloria Lunca Teuz Cermei, gol marcat de Mihăilă în primul minut de joc

21622030_1419449761496573_1881458055_nPuştiul Vali Mihăilă, campion de juniori în primăvară cu echipa under 17 a Ştiinţei, a adus victoria echipei secunde a Universităţii în meciul cu Gloria Lunca Teuz Cermei, prin golul marcat în secunda 32. A fost o acţiune prin care jucătorul de 17 ani a străpuns defensiva adversă aşa cum o făcuse în două rânduri şi cu o altă echipă arădeană, UTA, în turul semifinalei campionatului naţional, tot pe Extensiv. Alex Popescu a strecurat şi el un „călcâi” în faza respectivă, ajutându-şi colegul. Deşi debutul jocului le-a mai aus câteva ocazi, n-a fost o victorie facilă pentru puştii lui Cornel Papură, portarul Dică având câteva intervenţii importante în faţa arădenilor, care au jucat ultima jumătate de oră în inferioritate numerică, Cotoc fiind eliminat. Cornel Papură a primit victorie drept cadou de la elevii săi în săptămâna în care a împlinit 44 de ani. Satelitul Ştiinţei este pe locul 2 după 3 etape, cu 7 puncte, iar în runda viitoare joacă în deplasare cu Hermanstadt II. Următorul meci acasă va fi cu Naţional Sebiş. Au evoluat pentru Universitatea II:  Dică – Borţa (76 Dinu), C. Ion, Hreniuc, Trocan – Iuga, V. Constantin, R. Petre – Frăsineanu (71 Trancă), Alex Popescu (90 Gunie), Mihăilă (56 Ţoiu).

Pentru oaspeţi au jucat: Bodea – Bogojan, Cotoc, Nistor, Suslak, Varga (43 Aldan), Diarra (67 Schroder), Mager, Moraru (39 Bondor), Şulea, Buia (72 Brânduşe). „Am fost luaţi tare şi am riscat să primim rapid 2-3 goluri, fiindcă ne-au surprins din punct de vedere tactic în zoja fundaşilor centrali, dar, ne-am corectat din mers şi am jucat de la egal la egal cu cei mai talentaţi copii ai Craiovei, fotbalişti serioşi, bine pregătiţi. Am avut ocaziile noastre, dar episoadele nu ne-au ajutat, nu a fost ziua noastră” a spus Radu Anca, antrenorul principal al oaspeţilor.

Filiaşiul a remizat la Deva

CSO Filiaşi s-a întors cu un punct din deplasarea de la Deva, unde a întâlnit formaţia locală, Cetate. Elevii lui Victor Naicu au avut câteva şanse mari de a marca şi a obţine victoria, ei evoluând în formula: Nedeianu – C. Calu, Borhot, Borneci (74 Moraru), Geanimu (83 N. Chivu), Tereche, F. Cruşoveanu, Cr. Preda, C. Dinu (90 Lupu), I. Badea (80 S. Papa), Cr. Tudor. Următorul meci al CSO Filiaşi are loc mâine, de la ora 16.30, în faza a treia a Cupei României, pe stadionul „Chimia“ din Işalniţa, contra lui Sporting Roşiori. În campionat, Filiaşiul va susţine primul meci acasă abia în etapa următoare, întâlnind ultima clasată, Nuova Mamma Mia Becicherecul Mic.