Infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

0
342

politieSâmbătă, în jurul orei 23.30, lucrători ai Posturilor de Poliţie Gighera şi Gângiova l-au depistat pe F. Ştefăniţă, în vârstă de 22 de ani, din comuna Gângiova, în timp ce conducea un autoturism având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată din data de 5 iulie a.c. Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autoturism neînmatriculat pe drumurile publice.

Tot sâmbătă, în jurul orei 22.00, lucrători ai Poliţiei oraş Bechet şi Postului de Poliţie Sadova l-au depistat, pe strada „Gângiovei” din satul Piscu Sadovei, pe M. Gabriel, în vârstă de 18 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Autoturismul i-a fost încredinţat pentru a fi condus pe drumurile publice de tatăl său, în vârstă de 45 de ani, deşi cunoştea faptul că nu poseda permis. Pe numele celor doi doljeni a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările în conformitate cu prevederile legale.

În aceeaşi zi, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova aflaţi în serviciul de supraveghere şi control al traficului, pe bulevardul „Dacia” din Craiova, l-au depistat pe P. Alexandru, 19 ani, din comuna Argetoaia, Dolj, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat şi având număr fals de înmatriculare. Poliţiştii îl cercetează acum pe doljean, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală.