A treia promoție de absolvenți a Colegiului Național Militar “Tudor Vladimirescu”

0
765

La Colegiul Național Militar “Tudor Vladimirescu” a avut loc, astăzi, festivitatea de absolvire a celei de-a 86-a promoții de elevi militari de la Craiova, a treia după reînființarea colegiului, în 2016. 101 absolvenți, cadrele didactice și cele militare care le-au călăuzit pașii – toți cuprinși de emoții. Festivitatea s-a desfășurat în prezența locțiitorului comandantului  Comandamentului Comunicaţiilor şi Informaticii, general de brigadă Gică Gheban și a locțiitorului comandantului Direcției Comunicațiilor și Tehnologiei Informației, din cadrul  Statului Major al Apărării, colonel dr. Mihai Burlacu.

Colonel Leonide Cune, comandantul Colegiului Național Militar “Tudor Vladimirescu”, a oficiat înaintarea în grad a viitorului elev plutonier adjutant al colegiului. A urmat predarea, în mod simbolic, de către fostul elev plutonier adjutant, Mihai Andrei Pascu, a cheii colegiului, către viitorul elev plutonier adjutant, Ionel Ștefan Marciuc.

La finalul festivității a fost dezvelit tabloul promoției 2020 “General Ioan Emanoil Florescu”  a Colegiului Național Militar “Tudor Vladimirescu”.