Minoră prinsă încercând să iasă fraudulos din ţară

0
106

Poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Bechet au depistat într-un autoturism, ascunsă sub pături şi bagaje, o minoră care a încercat să iasă fraudulos din ţară. Fata nu avea acordul părinţilor ca să părăsească ţara.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (STPF) Dolj, vineri după-amiază, la Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Bechet, judeţul Dolj, s-au prezentat pentru a ieşi din ţară, cu un autoturism marca BMW, patru cetăţeni sârbi. Cu ocazia controlului făcut în autoturism, poliţiştii de frontieră au descoperit între scaunul din dreapta faţă şi bancheta din spate, acoperită cu pături şi bagaje, o persoană de sex feminin. În urma cercetărilor s-a stabilit că este vorba despre o minoră în vârstă de 17 ani, cetăţean român, care a încercat să iasă fraudulos din ţară întrucât nu avea acordul părinţilor.

Poliţiştii de frontieră au întocmit minorei dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de trecerea frauduloasă a frontierei de stat, iar cetăţenilor sârbi pentru complicitate la tentativă de trecerea frauduloasă a frontierei de stat. Ulterior, minora a fost predată părinţilor, după cum au precizat reprezentanţii STPF Dolj.