La volan fără permis, a intrat într-un copac

0
74

Un tânăr de 23 de ani a fost rănit, joi, după ce, fără permis de conducere, s-a urcat la volanul unui autoturism şi a intrat într-un copac de pe marginea drumului care leagă comunele Murgaşi de Goieşti. Acum e cercetat penal.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, joi după-amiază, Cristian T., de 23 de ani, din Bucureşti, fără a poseda permis de conducere valabil pentru nici o categorie de vehicule, în timp ce conducea un autoturism marca Fiat, pe DC 193, din direcţia comunei Murgaşi către comuna Goieşti, din cauza neîndemânării în conducere a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a lovit un copac aflat în dreapta drumului.

„În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto, pe numele acestuia fiind întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere”, a precizat inspector principal Alin Apostol, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.