Vârvoru de Jos continuă împreună cu Nicu Tabacu

0
636

Nu-i de mirare de ce, de 20 de ani, oamenii din Vârvoru de Jos continuă să îl aleagă pe Nicu Tabacu pentru funcţia de primar al comunei. Proiectele pe care acesta le-a pus în operă au transformat localitatea, iar în acest an, Nicu Tabacu a ales să continue munca pentru cetăţeni, candidând din partea PSD pentru încă un mandat de primar.

Locuitorii din Vârvoru de Jos au avut, din 2000 încoace, un om de nădejde şi un edil adevărat în persoana lui Nicu Tabacu. Cu fiecare mandat care a trecut, Vârvoru de Jos a continuat să meargă pe dezvoltare, implicare şi dedicare, iar numai în ultimul mandat, în comună au fost implementate proiecte în valoare de circa 15 milioane de lei.

Vârvoru de Jos, cu sistem antigrindină şi de creştere a precipitaţiilor

Vorbim despre alimentarea cu apă şi reţeaua de canalizare, precum şi staţia de epurare în satul Dobromira, dotarea comunei cu un sistem antigrindină şi de creştere a precipitaţiilor, extrem de important în condiţiile climei actuale, dotarea serviciului social din comună, dar şi înfiinţarea unui post de radio local, pentru informarea corectă şi divertismentul cetăţenilor. Proiectele amintite au fost realizate din fonduri europene pe care Primăria Vârvoru de Jos a reuşit să le atragă.

„Iată că au trecut foarte mulţi ani de când sunt alături de oamenii din Vârvoru de Jos şi aş vrea să le transmit că le mulţumesc pentru ceea ce am făcut cu toţii, împreună, în această localitate. Pentru următorii patru ani, nu îmi doresc decât să ducem comuna pe acelaşi drum şi să investim în continuare în toate domeniile, astfel încât să creştem aşa cum ne dorim cu toţii”, a explicat Nicu Tabacu.

Bugetul local şi programele guvernamentale susţinute de PSD au permis şi ele investiţii în infrastructura rutiera şi în iluminatul public din comună, refăcându-se şi planul urbanistic general. Mai mult, au fost achiziţionate programe informatice pentru camera agricolă, fiind modernizată şi reabilitată şcoala, dar şi drumul comunal DC99 Dobromira – Bujoru, după cum a menţionat candidatul PSD pentru fotoliul de primar.

Acesta a subliniat faptul că îşi doreşte foarte mult ca cetăţenii să continue să se implice activ în viaţa comunei, aşa cum au făcut şi în ultimele mandate.

„Este vorba despre participare, colaborare, consultare publică şi o capacitate de organizare. Planificăm raţional cu toţii şi ne axăm pe investiţiile care sunt cu adevărat necesare. Cu aceste eforturi comune depuse, rezultatul nu poate fi decât unul singur: o comunitate modernă, europeană, dinamică şi prosperă. Participăm împreună şi continuăm împreună şi în următorii patru ani!”, a conchis candidatul PSD la Primăria Vârvoru de Jos, Nicu Tabacu.

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizatia Judeteana DOLJ, Executat de ED PRESS COM S.R.L., portal – www.cvlpress.ro, CUI Mandatar financiar coordonator 21200019.