Înaintea summit-ului NATO Joe Biden a sosit la Londra

1
476

Preşedintele american Joe Biden se află de aseară la Londra, unde astăzi îl întâlneşte la castelul Windsor pe regele Charles al III-lea şi apoi pe premierul Rishi Sunak la 10 Downing Street. Mâine şi poimâine Joe Biden se va afla la Vilnius, unde alături de aliaţii occidentali va fi evocată susţinerea Ucrainei contra invaziei ruse. În meniul discuţiilor se va afla şi învingerea reticenţelor Turciei care reproşează Suediei o blândeţe prezumată faţă de militanţii kurzi refugiaţi în ţara scandinavă. Preşedintele american va evoca probabil soluţia trecerii la modernizarea flotei F16 turce. Recep Tayyip Erdogan s-a întreţinut duminică telefonic cu Joe Biden. Admiterea Ucrainei în NATO nu este în meniu. Tensiunile diplomatice intervenite după controversata decizie americană de a furniza Kievului muniţie fragmentată vor trebui estompate. Joe Biden se va deplasa apoi la Helsinki, care a pus capăt poziţiei istorice de neutralitate şi nealiniere.

1 COMENTARIU

  1. Observam ,fara reactie, ca oile care doar behaie cand lupii le sfasie de vii, cum o parte a populatiei mondiale, in special, UE,SUA si Canada nici macar nu mai behaie! Bolnavi mintali precum Biden ,Trudeau, muierea care conduce UE ca pe un catel de companie, ne indreapta spre un razboi lung, nimicitor (daca se va utiliza arma nucleara!). Acesti idioti s-au reunit impreuna cu alti idioti pentru a ne vorbi de ,,incalzirea planetei”- alta gaselinita sa tina lumea in teroare si frica!
    Romania,ca sclava a occidentului, nu mai are reactie! Iohannis,unimpostor politic, Ciolacu acum si restul tradatorilor din viata politica romaneasca,conduce poprul roman,la un alt dezastru national!
    Nci acum, dupa catva razboie locale si doua mondiale,Romania nu a inteles si nu a stiut in ce aliante sa isi asigure independenta si suveranitatea!
    Bravo, Cuvantul Libertatii! Continuati sa scrieti despre minciunile idiotilor care conduc lumea acum! Laudati-i, aduceti-le osanale,caci painea alba pe care o castigati din munca vostra de dezinformare va otraveste!

Comments are closed.