Prima ediție a Festivalului de Șah “Zilele Municipiului Craiova”

0
282
Ieri, s-a incheiat prima ediție a Festivalului de Șah “Zilele Municipiului Craiova”, concurs organizat de Clubul de Șah ROKADA Craiova, în colaborare cu Primăria Municipiului Craiova și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret -Dolj.
Peste 80 de copii din județele Dolj, Olt, Gorj, Caras Severin, Vâlcea, Mehedinți, Argeș și Buzău, s-au întrecut în această competiție, atât jucatori consacrați, cât și copii aflați la prima lor participare la o competiție omologată de Federația Română de Șah.
“Mulțumim  copiilor pentru participare și determinare, antrenorilor pentru implicare și îndrumare, dar și părinților care și-au îndrumat și își susțin copiii din toate punctele de vedere pentru a participa la competiții. Recunoaștem sprijinul, contribuția și implicarea în visul nostru devenit realitate, sponsorilor Recon SA Craiova si  SC GESTEEM, care au facut posibilă recompensare sportivilor cu premii, diplome, cupe și medalii. Mulțumim Centrul Multifuncțional Craiova Multifuncțional Craiova pentru locația la standarde europene în care s-a desfășurat această competiție. Mulțumim tuturor copiilor pentru participarea lor la acest concurs și pentru orele de pasiune în fața tablei de șah!”, a precizat președintele  Clubul de șah ROKADA.