Actorii Teatrului „Colibri”, invitați la Slatina

0
402

„Puiul de Om din Cartea Junglei”, unul dintre cele mai recente spectacole din repertorul Teatrului pentru Copii și Tineret „Colibri”, va avea două reprezentații la Slatina, mâine, 11 iunie 2019, la orele 10.00 și 12.00. Acestea vor fi prezentate la Casa de Cultură a Sindicatelor, la invitația Clubului Rotary Slatina, cu care teatrul craiovean colaborează de peste un deceniu și alături de care a bucurat generații de copii cu titluri de poveste din repertoriul instituției.

„Puiul de Om din Cartea Junglei”, după Rudyard Kipling, este un spectacol cu scenariul, regia și scenografia semnate de Geo Dinescu și Marin Fagu, muzica și video proiecția Marin Fagu, pictură păpuși Mihai Birtu, pictură decoruri Iulia Goanță, voci Radu Popa, Ioana și Andrei Popescu, Laura Pumnea. În distribuție îi regăsim pe actorii Geo Dinescu, Marin Fagu, Emanuel Popescu și Robert Iovan.

«Scenă cu scenă, spectacolul „Puiul de Om din Cartea Junglei” povestește dinamic și ritmat, cu emoție și curiozitate, aventurile lui Mowgli în junglă. În haita lupilor sau lângă pantera cea înțeleaptă își trăiește frumos copilăria, cu năzdrăvănii și peripeții, învățând ce e bine și ce e rău, fără să știe că toate acestea aveau să-i fie de folos în viață, printre oameni», se precizează într-un comunicat de presă al teatrului.