Prins cu muniție în mașină

0
84

Un tânăr de 28 de ani a fost prins, miercuri seară, pe strada Câmpia Islaz din Craiova, cu zece cartuşe de vânătoare cu alice, calibrul 16 şi un spray iritant lacrimogen în mașină. Polițiștii îl opriseră în cadrul unei razii pentru verificarea mașinilor înmatriculate în alte state, tânărul fiind la volanul unei „bulgăroaice”. Pe numele său s-a întocmit dosar penal.

Conform reprezentanților IPJ Dolj, miercuri seară, în jurul orei 17.30, o patrulă din cadrul Biroului Rutier Craiova care acționa, în cadrul unei razii pentru verificarea autotuirsmelor înmatriculate în alte state, pe strada „Câmpia Izlaz” din Craiova, a oprit un autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în Bulgaria, la volanul căruia a fost identificat Bogdan Colici, de 28 de ani, cu domiciliul în localitatea Izvoare, Dolj. Cu ocazia controlului efectuat în autoturism, oamenii legii au găsit zece cartuşe vânătoare cu alice, calibrul 16 şi un spray iritant lacrimogen. Pentru că nu figurează în evidența deținătorilor legali de arme, tânărul s-a ales cu dosar penal.

„Poliţiştii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Dolj au preluat cercetările în ceea ce priveşte  cele 10 cartuşe de vânătoare, întocmind în cauză dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. În plus, s-a întocmit dosar penal şi pentru deţinerea fără drept a spray-ului iritant lacrimogen”, ne-a declarat inspector principal Alin Apostol, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.