Mai mulţi elevi din Dolj, Gorj şi Olt donează pentru un „Colţ de bibliotecă”

0
154

Mai mulţi elevi de la şcolile gimnaziale din Cruşeţ (judeţul Gorj), însoţiţi de profesorii coordonatori Tatiana Blendea şi Eleonora Popa, din Vulpeni (judeţul Olt) şi de la Liceul Tehnologic „Alexandru Macedonski” din localitatea Melineşti (judeţul Dolj) se află astăzi la Craiova, pentru a participa prima acţiune din cadrul proiectului „Un cititor, o carte”.

Derulat de Biblioteca Judeţeană „Alexandru şi Aristia Aman”, acesta are ca scop înfiinţarea unui „Colţ de bibliotecă” în şcolile judeţului Dolj, în mod deosebit în unităţile de învăţământ care deservesc comunităţile defavorizate. Elevii din cele trei localităţi vor dona cărţi, culegeri şi materiale specifice bibliografiei şcolare pentru clasele I – a VIII-a, în cadrul unei acţiuni care va avea loc cu începere de la ora 14.30, în Sala „Marin Sorescu”.

Potrivit reprezentanţilor bibliotecii doljene, craiovenii se pot implica în proiectul „Un cititor, o carte” şi pot dona cărţi, culegeri şi orice alte materiale specifice bibliografiei şcolare pentru ciclurile primar şi gimnazial până la sfârşitul acestui an. Detalii la numărul de telefon 0251.532.267, interior 110.