Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-1

0
244

Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-1

A marcat: Zlatinski 10 / Păun 82.

Stadion: „Extensiv”, sptectatori: 2.000

Universitatea Craiova: Straton – Achim, Popov, Acka, Vătăjelu – Ivan (80 Herghelegiu), Madson, Zlatinski, Bancu – Nuno Rocha (83 Kay), Măzărache (60 Băluţă). Antrenor: Daniel Mogoşanu.

CFR Cluj: T. Marc – Tânc, L. Goian, Larie, Camora – Juan Carlos Ruiz, Petrucci  (70 Cristian Lopez), Gomelt – Jakolis (46 Păun), Bud, Vitor Bruno (46 Nouvier). Antrenor: Antonio Conceicao.

Arbitru: George Rădulescu (Bucureşti).

Cartonaş roşu: Bancu 81.

Prima jumătate de oră a meciului de pe „Extensiv” Universitatea – CFR a fost dominată copios de olteni. Determinaţi să şteargă impresia eşecului drastic de la Iaşi, alb-albaştrii au avut prima ocazie prin Măzărache, găsit perfect de Ivan, dar reluarea a fost sub nivelul Ligii a IV-a, de unde a venit atacantul de 23 de ani. Deschiderea scorului s-a produs însă imediat, Zlatinski marcând precum Budescu în Feroe, cu o centrare care a ajuns în poartă, pe lipsa de reacţie a lui Traian Marc. Madson putea aduce liniştea pentru Universitatea, după un dribling scurt în careu, care l-a eliberat pentru finalizare, unde i-a lipsit însă precizia. CFR n-a pătruns în careu decât pe finalul primei părţi, ajutată de erorile gazdelor pe faza de construcţie, Ruiz şi Bud având însă finalizări insuficient de inspirate.

În partea secundă, craiovenii au părut sleiţi de puteri şi nu mai pătruns în careul advers, iar Conceicao a forţat cu patru atacanţi pentru egalare. Bud a ratat o ocazie imensă înălţând mingea din centrul careului. Ca de obicei în meciurile de acasă, Craiova a terminat în inferioritate, Bancu fiind eliminat pentru două cartonaşe galbene. Imediat, oaspeţii au reuşit să marcheze, după un forcing la care Straton a rezistat eroic, dar până când Păun a reluat din careul mic dintre nişte apărători craioveni hipnotizaţi. CFR-ul a părut mult mai proaspătă şi determinată şi putea câştiga pe final, însă Nouvier, Bud şi Lopez şi-au bătut joc de nişte ocazii mari. Craiova şi Clujul şi-au împărţit reprizele şi punctele, gazdele egalând Iaşiul în fruntea ierarhiei play-out-ului.