Ronaldo și Messi, față în față după doi ani

0
374

Odată cu plecarea starului portrughez de la Real Madrid în vara lui 2018 la Juventus Torino, confruntarea celor mai mari doua echipe din campionatul Spaniei, Real Madrid și Barcelona, a pierdut unul dintre cele mai importante elemente din ultima perioadă, rivalitatea din teren dintre Lionel Messi (33 de ani) și Cristiano Ronaldo (35 de ani). Însă în acest an UEFA Champions League a acordat încă o șansă faniilor din întreaga lume de a vedea din nou confruntarea celor mai importanți doi fotbaliști din istoria sportului rege în această seară de la ora 22:00.
Juventus victorie în fața celor de la Barcelona?
Cu toate că Barcelona nu traversează cea mai bună formă din ultima perioadă în campionat, în Europa a reușit să acumuleze mai multe puncte în faza grupelor Ligii Campionilor (15 puncte în 5 etape) decât în campionatul intern (14 puncte în 12 etape), iar Juventus are deja asigurat un loc în faza urmatoare a competiției Champions League de pe locul al doilea cu 12 puncte. Multe site-uri din străinatate prefațează o victorie a Bătrânei Doamne sau un rezultat de egalitate unde principali marcatori sunt CR7 și Leo Messi.
Pjanic, jucătorul Barcelonei a povestit cum sunt cei doi jucători în viziunea sa deoarce a jucat alături de Ronaldo la Juventus până în vara acestui an, cât și forma pe care o traversează argentinianul la echipa de club:”Odată cu trecerea anilor vom putea evalua ce au realizat aceşti doi mari jucători în ultimii 20 de ani. Sunt incredibili”, a afirmat Pjanic, citat de Sport.es.”
Ca persoană şi ca jucător, Ronaldo este spectaculos. Este un adevărat atlet care are grijă la toate detaliile. Messi este un extraterestru. Este un fenomen absolut, capabil să facă orice cu mingea. Acum îl văd pe Messi foarte focusat şi motivat la Barca şi noi trebuie să-l ajutăm la meciuri”, a mai spus Pjanic.
În această seara în ultima rundă a fazei grupelor se anunță cea mai importantă confruntare de până acum din sezonul actual la nivel european datorită confruntării celor doi titani, la ora 22:00.