Juventus, cu un român pe bancă în derby-ul cu Lazio

0
666

 

 

În disputa cu Lazio Roma, de duminică seara, tehnicianul lui Juventus Torino a ales sa îl aducă pe banca de rezerve pe fundașul român de doar 18 ani, Radu Drăgușin.

Tânărul fundaș are un fizic impresionat pentru vârsta sa iar prin prestațiile sale la echipa secunda și cele de juniori ale lui Juventus, au ajutat să fie  propulsat pe banca de rezerve a bătrânei doamne.

 

 

Drăgușin, un nou Brănescu pentru Juventus

 

După experiența lui Laurențiu Brănescu la formația din  Torino, în care portarul român nu a reușit sa se impună sau sa demonstreze că are calitățile unui jucător de clasa, apariția lui Drăgușin nu pare decât o simpla aventura a acestuia la campioana Italiei, din perspectiva multora, însă cu multă muncă și cu devotamentul de până acum stoperul de cetățenie română poate ajunge înlocuitorul unuia dintre cei doi apărători ai campioanei: Bonucci sau Chiellini.

 

 

România are încă o dată șansa sa dovedească ca talentul incontestabil al tinerilor fotbaliști balcanici nu s-a oprit la generația lui Mutu și e gata sa revină în prim-plan cu noi jucători de valoare în angrenajul echipei naționale.