Dacă e week-end, se spun povești la Teatrul „Colibri”!

0
437

După ce, aseară, s-au bucurat de spectacolul de gală care a deschis oficial stagiunea 2014-2015 – o coproducție a Teatrului pentru Copii și Tineret „Colibri” și Liceului de Arte „Marin Sorescu”, ce a îmbinat o retrospectivă a stagiunii trecute cu momente din reprezentaţiile repertoriului actual –, copiii de toate vârstele sunt așteptați, în acest week-end, să se bucure de alte povești care au fost create în Fabrica ElectroCOLIBRI.

Astăzi, 8 noiembrie, ora 18.00 este programat spectacolul „Eu sunt Shakespeare”, de Alina Nelega, în regia lui Gavril Cadariu, scenografia semnată Oana Micu (costume, păpuşi) şi Tiberiu Toitan (decoruri). Atmosfera magică este dăruită publicului de actorii Alla Cebotari, Cosmin Dolea, Oana Stancu, Mugur Prisăcaru, Daniel Mirea, Emanuel Popescu, Ionica Dobrescu, Rodica Prisăcaru, Adriana Ioncu şi Alis Ianoş.

Duminică, 9 noiembrie, de la ora 11.00, „Şoricelul şi balerina de porțelan” îşi spun povestea într-un spectacol în regia şi pe un scenariu de Adriana Stamate după „O rază de soare” de Al. T. Popescu, scenografia Eustațiu Gregorian, muzica Alexandru Iosub. În distribuție îi regăsim pe actorii Ionica Dobrescu, Alis Ianoş, Alla Cebotari, Adriana Ioncu, Oana Stancu, Daniel Mirea, Iulia Cârstea și Rodica Prisăcaru.