Şumudică: “E mai importantă o calificare în Champions League decât Supercupa”

0
396

Universitatea Craiova va întâlni CFR Cluj, în Supercupa României, sâmbătă, de la ora 20, pe Arena Naţională. Campioana a disputat deja un meci oficial, învingând cu 3-1 pe Borac, în preliminariile Champions League, iar Marius Şumudică spune că este mai important parcursul european decât trofeul pus în joc sâmbătă.

„Ne așteaptă un meci extrem de dificil cu cei din Craiova, o echipă puternică. Sper să elimin entuziasmul jucătorilor mei după această partidă, iar la jocul cu Craiova să revenim cu picioarele pe pământ. La trei zile vom juca cu Banja Luka, ne așteaptă un drum greu avionul, nu va fi ușor, dar avem un avantaj oarecum confortabil. Pentru mine este mult mai importantă o calificare și să mergem cât mai mult în Champions League decât să luăm Supercupa. Asta nu înseamnă că ne vom da la o parte. Vom schimba niște jucători… De abia a început tăvălugul, avem mult de muncă“, a declarat Șumudică.

CFR este deţinătoarea Supercupei, trofeu pe care l-a câştigat şi în 2018, împotriva Universităţii Craiova, chiar în Bănie.