ALDE Dolj : Doljenii asteapta demisia ministrului Agriculturii

0
149

aldeSchimbarea celor 4 ministri este o incercare palida de imbunatatire a imaginii guvernului tehnocrat. Dealtfel am asistat la o saptamana intreaga dedicata cosmeticii guvernamentale, daca luam in considerare si Forumul privind reforma in administratie si lansarea improvizata a asa numitei componente economice (Romania policentrica -2035) a proiectului de tara.

Doljenii ar fi asteptat schimbarea cu prioritate a ministrului Agriculturii care nu a facut nimic pentru ca plata subventiilor sa fie onorata asa cum scrie legea si care nu misca un deget pentru aplicarea Legii Irigatiilor, initiata de ALDE.

Dupa ce ca nu isi justifica activitatea Ministrul Irimescu mai si aduce, prin declaratiile sale total inoportune, prejudicii uriase unor segmente economice importante.

Consideram ca dl. Irimescu trebuia sa plece din momentul in care motiunea de cenzura simpla depusa impotriva sa a trecut in Parlament.

In numele agricultorilor si fermierilor doljeni care sufera din cauza incompetentei sale ministeriale, ALDE Dolj solicita demisia/demiterea de urgenta a ministrului Agriculturii.

Sunt si alti ministri tehnocrati care, in opinia noastra, ar trebui eliberati din functii. Nu poti vorbi, ca premier, de legalitate si constitutionalitate dar sa pastrezi in functie un ministru ca doamna Pruna care da ordonante neconstitutionale si care afirma ca drepturile cetatenilor sunt un lux.

                                         

                                          BIROUL DE PRESA ALDE DOLJ