Vizite pe mai multe şantiere deschise la Spitalul Judeţean de Urgenţă

0
430
Preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Cosmin Vasile, a verificat zilele trecute stadiul lucrărilor de la clădirea Clinicilor de Oncologie și Dermatologie, împreună cu managerul Eugen Georgescu și cu alți reprezentanți ai unității medicale. 
          “Am discutat cu șeful șantierului și am primit asigurări că se lucrează intens, conform graficului asumat. Până în acest moment, au fost finalizate lucrările la exterior, iar muncitorii se concentrează la interioare. În timp ce la aripa stângă au avansat cu execuția până la aproximativ 80% , la aripa dreaptă s-a ajuns la un grad de 30%, dat fiind că lucrările au început în acest sector la sfârșitul lunii aprilie. În paralel, se construiește puțul liftului prevăzut pentru aripa stângă a clădirii. Întregul proiect de reabilitare și modernizare a acestei clădiri publice se realizează cu finanțare europeană, dar și cu o contribuție a Consiliului Județean Dolj” : Cosmin Vasile, preşedintele CJ Dolj.
          În următoarele zile, şeful administraţiei judeţene va continua să verifice toate șantierele Consiliului Județean Dolj pentru a se asigura că se respectă graficele de execuție și termenele de finalizare asumate de constructori.