Bărbuț: ”Dacă luăm 3 puncte cu Botoșani, ne putem gândi și la titlu”

0
240

Cristi Bărbuț, cel care a reușit o dublă în cel de-al doilea amical al Universității Craiova cu Viitorul, scor 2-1, disputat în Bănie, în cantonamentul din Luncă, spune vrea să recidiveze și în meciurile oficiale, dar mai întâi își propune să-și ajute colegii, dovadă fiind cele 7 assist-uri pe care le are în acest sezon. Atacantul de 25 de ani a punctat în meciul cu Viitorul cu două șuturi senzaționale în vinclu, ambele cu stângul, care nu este piciorul său de bază, și spune că a exersat mult astfel de execuții în perioada de 3 luni de pauză și spune că așteaptă acum să recidiveze în partidele oficiale.

”Am marcat două goluri frumoase cu stângul, sper să vină și în campionat la fel. Mă bucur că am marcat și că am câștigat. Am oferit acest spectacol, fiind primul meci după atâta timp. E bine că am trecut cu bine și așteptăm meciurile oficiale. E greu, sper să fim bine la meciul de vineri și să dăm totul. Am exersat aceste execuții în perioada de pauză și mă bucur că mi-au ieșit. Sper să nu mă opresc cu golurile, dar cel mai important este să câștige echipa. Trebuie să luăm primul meci cu Botoșaniul și să luăm cele 3 puncte, iar după ne vom gândi la titlu. Știm bine că Universitatea este o echipă iubită și va fi dificil pentru noi și pentru fani să jucăm cu tribunele goale. Următoarele două jocuri vor fi grele, dar așa se va întâmpla pe tot parcursul play-off-ului. Noi o să intrăm pe teren și vom da sută la sută” a declarat Cristi Bărbuț, care a reușit dubla după ce Rivaldinho deschisese scorul.

În primul meci amical dintre Universitatea Craiova și Viitorul, oaspeții s-au impus cu 3-0, goluri L. Munteanu (2) și Bârnoi.