24 de ani de activitate pentru Unimedical

0
82

Membrii sindicatului Unimedical au sărbătorit, ieri, 24 de ani de activitate printr-o conferinţă aniversară la care au participat peste 150 de persoane. Cu această ocazie a fost prezentat un bilanţ al activităţii pe anul trecut, dar şi strategia pentru perioada 2014-2015. În continuare, cea mai mare provocare pentru sindicaliştii din Sănătate rămâne reforma în domeniul sanitar, mai ales găsirea unor soluţii de implementare eficiente care să permită păstrarea locurilor de muncă şi o mai bună salarizare.

„Sindicatul Unimedical este de acord cu reforma în Sănătate având în vedere că în proiect am găsit destule soluţii care ar putea îmbunătăţi activitatea medicală în interesul pacientului. Iar pacientul este pe primul loc în cadrul activităţii noastre profesionale”, a precizat Ion Cotojman, preşedinte al sindicatului Unimedical. Anul trecut, reprezentanţii organizaţiei sindicale au reuşit să negocieze cu partenerii de dialog social din toate unităţile sanitare în care există membri, fiind acordate toate drepturile salariale.

La conferinţa de ieri au participat membri de sindicat, asistenţi şi medici de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova, Direcţia de Sănătate Publică Dolj, Spitalul de Psihiatrie din Poiana Mare, Centrul Regional de Transfuzii Sanguine, Spitalul Filantropia, Spitalul de Neuropsihiatrie şi Centrul Medico-Social Brabova.