Cei mai „tari” voluntari, premiaţi de DJST Dolj

0
181

gala voluntarilor 1Cei mai buni voluntari din Dolj au fost premiaţi, de Ziua Internaţională a Voluntarilor, în cadrul unei gale care a fost găzduită la Primăria Craiova.

Gala „Eşti tare, voluntare!” s-a aflat la cea de-a V-a ediţie şi a fost organizată de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dolj, în parteneriat cu Primăria Craiova, Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj, Centrul de Voluntariat Voluntaris şi Centrul de Tineret Craiova. Festivitatea de premiere s-a desfăşurat în Sala Mare a Primăriei, când cei mai buni voluntari din judeţul Dolj au fost recompensaţi cu diplome şi premii. Trofeele, oferite pe mai multe categorii, au fost înmânate câştigătorilor de către directorul DJST Dolj, Alina Ionescu, care le-a mulţumit pentru implicare tuturor voluntarilor,  mulţi dintre ei prezenţi în sală.

gala voluntarilorCel mai TARE voluntar în domeniul artă şi cultură a fost desemnată eleva Andra Radu; cel mai TARE voluntar în domeniul social – Claudiu Lăzeanu; cel mai TARE voluntar în domeniul educaţiei – Mădălina Raluca Velişcu; cel mai TARE voluntar în domeniul participării civice – Ştefania Dobre; cel mai TARE voluntar în domeniul sportului – Andreea Aurora Maria Buga. Trofeul „Andrei”, premiul special care se acordă în cadrul acestei gale, a revenit, în acest an, preşedintelui Maria Vintilă – Crucea Roşie, Filiala Craiova.