Dan Barna îi îndeamnă pe craioveni să iasă duminică la vot

0
564

Dan Barna, cadidatul USR-Plus la preşedinţia României a încheiat deplasările în ţară cu municipiul Craiova. Acesta s-a întâlnit ieri cu craiovenii în centrul oraşului şi a răspuns la toate întrebările.  La final, a participat la o conferinţă de presă unde a ţinut piept tirului de întrebări din partea jurnaliştilor.

Dan Barna, candidatul USR-PLUS la alegerile prezidenţiale, a mai fost în Craiova şi pe 17 septembrie, în cadrul turneului de promovare pe care alianţa îl organizează prin judeţele ţării. Dan Barna a vorbit despre stoparea migraţiei tinerilor din ţară, schimbarea oamenilor din politică şi demonstrarea ideii că se poat să se facă lucruri interesante  şi în România. „Ne apropiem de finalul campaniei strângerii de semnături. În ultima lună am fost peste tot în ţară şi împreună cu colegii mei din USR şi PLUS am strâns peste 380.000 de semnături pentru candidatura mea la alegerile prezidenţiale. În aceste 30 de zile, în toate oraşele am auzit acelaşi lucru de la cetăţenii pe care i-am întâlnit în drumurile mele, că este nevoie de o schimbare. Am strâns zeci de mâini iar românii mi-au vorbit despre reformele absolut necesare în domeniul sănătăţii, a educaţiei, domeniile care ne afectează pe toţi în mod direct. Este nevoie de o reformă profundă a statului acum. Nu ne mai permitem să mai pierdem încă cinci ani şi să privim în continuare cum ne pleacă românii, Alianţa USR PLUS aduce speranţa acasă. Acesta este mesajul meu către toţi românii”, a declarat Dan Barna, la Craiova.

„Va fi un tur II în care vom avea posibilitatea să discutăm deschis”

Candidatul USR-Plus i-a îndemnat pe olteni să iasă la vot şi le-a spus că această regiune se poate dezvolta doar printr-o nouă şi modernă viziune. Dan Barna a vizitat ieri şi o companie privată din domeniul IT şi este convins că municipiul Craiova poate deveni un HUB IT asemenea Clujului. „Astăzi suntem în faţa unei şanse istorice unice de a schimba România. Am stat de vorbă până acum de vreo două ori cu craiovenii şi mesajul este unul clar, de necesitate de schimbare . Mai sunt doar câteva zile până la alegerile prezidenţiale şi România, după 30 ani, are o şansă mare şi anume, să aibă un tur II fără partidul care a ţinut România pe loc. Sunt foarte optimist în ceea ce priveşte rezultatul, fiind vorba de un tur II între Klaus Iohannis şi Dan Barna. Va fi un tur II în care vom avea posibilitatea să discutăm deschis, după cum va trebui să arate România în următorii cinci ani, pentru că nu ne mai permitem să rămânem într-o logică de partid veche şi perimată. E foarte bine că am scăpat de guvernarea Dăncilă, dar spiritul Dragnea e pe buletinul de vot….”, a mai spus candidatul USR-PLUS.