Baiaram, primul gol în Liga I: “Aştept de mult această reuşită”

0
614

Atacantul de 18 ani Ştefan Baiaram a marcat primul său gol în Liga I şi al doilea pentru Universitatea Craiova, iar la final i-a dedicat reuşita tatăului său. Baiaram este cel mai tânăr marcator din campionat în acest sezon, detronându-l pe fostul său coechipier, Octavian Popescu, care acum joacă la FCSB.

„Mă bucur foarte mult că am înscris. Aștept acest moment de foarte mult timp și vreau să dedic acest prim gol din Liga 1 tatălui meu, pentru că a fost ziua lui recent. Vreau să-i transmit că îl iubesc foarte mult. Am întâlnit un adversar foarte bun, care se apără bine și ne bucurăm că am luat cele 3 puncte. La prima impresie pare că am scăpat de complexul Botoșani, dar mereu sunt foarte disputate meciurile cu ei. Suntem pregătiți pentru meciurile care vor urma. Ne antrenăm zi de zi ca să jucăm cu cele mai bune echipe și să ne batem mereu la campionat “, a spus Baiaram.

„Îl felicit pe Baiaram pentru primul său gol. Am stat mereu lângă el, pentru că are doar 18 ani și mai greșește din când în când. Are nevoie de noi și sper ca acest gol să-l ajute să fie mai bun, să-i dea încredere. Este un jucător care are calitate cu mingea la picior, stă bine în duelurile unu la unu, dar trebuie să capete mai multă încredere în forțele sale“, a afirmat Marinos Ouzounidis.