Mateiu: “Se vede mâna lui Ouzounidis, nu mai luăm gol”

0
1626

Alex Mateiu a făcut un meci destul de bun contra celor de la FC Botoşani şi la final s-a declarat bucuros de victorie şi de faptul că echipa nu a primit gol, punând acest lucru pe seama tacticii antrenorului Ouzounidis.

„Sunt de 7 ani la Craiova, și cu bune, și cu rele, dar sper să avem parte de cât mai multe bucurii de acum înainte. A fost un meci greu cu ei, ca de obicei. Au o echipă bună cei de la Botoșani, dar este important că noi am dat gol și am câștigat. Nu-mi aduc aminte de nicio ocazie a lor… A fost din nou 1-0, dar important este să urcăm în clasament, să revenim pe primul loc. Mă bucur că sunt apreciat, mă simt foarte bine și sper să ajut echipa la fiecare meci. Se și vede mâna domnului Ouzounidis, că nu mai primim gol, avem rezultate bune. Sper să ne fie la fel de bine în continuare. Nu m-aș supăra să câștigăm titlul numai cu victorii de 1-0. Putem să jucăm și mai slab, dar să ne impunem cu 1-0, nu mă deranjează “, a spus Mateiu. „Mateiu a împlinit astăzi 7 ani de când este la acest club și vreau să-l felicit. Are un stil diferit și joacă un rol foarte important în echipă. Este genul de fotbalist care luptă foarte mult, cu spirit, și pe care-l place orice antrenor, chiar dacă fanii nu-l agrează“ a spus Marinos Ouzounidis despre Mateiu.

„A fost un meci foarte greu astăzi. Am fost puțin obosiți după meciul din Cupă, pentru că am avut doar două zile la dispoziție să ne refacem și suntem bucuroși că am luat cele 3 puncte. Ne-am apropiat de primele două clasate. Vrem să câștigăm fiecare meci, dar mai sunt multe partide de jucat până la sfârșitul play-off-ului și vom vedea atunci cum vom fi. Va fi o luptă foarte grea cu CFR Cluj și FCSB. Noi trebuie să fim concentrați pentru următorul meci și trebuie să dăm totul la Mediaș, ca să luăm cele 3 puncte“, a declarat şi  Andrei Ivan.