Mititelu jr. povesteşte cum plăteşte de ani de zile galeria Peluza Sud 97

1
1610

După ce echipa sa, Fcu, a mai încasat o bătaie în Liga I, în Bănie, de la FC Voluntari, scor 0-2, în faţa a circa 200 de spectatori, Adrian Mititelu jr. a anunţat că este dispus să vândă clubul pe care l-a înfiinţat în 2017. Motivul acestei decizii este legat de disputa cu galeria Peluza Sud 97, care îl contestă în această perioadă, deşi ani de zile familia Mititelu a finanţat această galerie, conform spuselor lui Mititelu junior.

“În autocarul echipei a intrat angajatul meu (Andrei Preda, zis Gogoaşă, n.r.) pe care îl întreţin de câţiva ani, prin el am dat bani şi la galerie ani de-a lungul anilor să-şi facă coregrafiile (…) A fost foarte rău, pentru că, vedeţi, această galerie, care se consideră independentă, de 4 ani de zile trăieşte din sponsorizările venite în mare parte de la mine. Doar că ei nu iau banii direct, ei iau banii printr-un interpus foarte bine cunoscut, pe care îl mai băgaţi voi în seamă pe la televizor şi care acum observ că mă jigneşte pe facebook” a spus Mititelu jr. la Digisport.

Tot Mititelu jr. a povestit, într-o filmare proprie trimisă către mass-media, despre modul cum plătea galeria prin “interpus”: “Oricum, ei (galeria Fcu, n.r.) sunt preocupaţi să achieseze la protest împotriva vaccinului, sunt chiar penibili că nu vin pe stadion să ne susţină. Mă bucur că din partea unei familii atât de ruşinoase cum suntem noi au primit de-a lungul anilor foarte mulţi bani pentru a face coregrafii şi pentru a susţine galeria, bani pe care i-au primit printr-un interpus binecunoscut”.

 

Foto: fanatik.ro

 

1 COMENTARIU

Comments are closed.