Alexandra Presură, candidat pentru un nou mandat de deputat :„Am votat astăzi cu gândul la toți românii”

0
310

Alexandra Presură, candidat din partea Organizației Județene Dolj a PSD pentru un nou mandat de deputat, a precizat duminică, la ieșirea de la urne, că se va implica, alături de colegii parlamentari din Partidul Social Democrat, pentru a le asigura tuturor românilor un nivel de trai mai bun, dar și o șansă la dezvoltare județului Dolj.

„Am votat astăzi cu gândul la toți românii, indiferent de locul în care se află. Am votat cu speranță pentru un viitor mai bun pentru noi toți, pentru viitorul copiilor noștri, pentru părinții noștri, pentru toți cei care în această campanie ne-au întâmpinat și ne-au încurajat.

Îmi doresc ca, împreună cu colegii mei, să mergem la București, să venim în fața doljenilor cu proiecte care să dezvolte județul nostru. De data aceasta, avem la Camera Deputaților – și mulțumesc pe această cale conducerii PSD Dolj – o echipă tânără. Dacă domnul președinte Claudiu Manda spunea că suntem singurul partid care are femei pe lista candidaților, cred că suntem și singurul partid care a promovat foarte mult tinerii.

Le mulțumim pe această cale tuturor și sunt convinsă că de acolo, de la București, împreună cu domnul Ion Prioteasa, la Senat, cu ceilalți colegi ai mei, vom veni în fața doljenilor cu proiecte pentru a asigura un nivel de trai mai bun pentru toți românii, pentru toți doljenii, pentru toți craiovenii, pentru că județul nostru merită să se dezvolte!“, a spus Alexandra Presură.

Alexandra Presură, candidat pe listele PSD Dolj pentru Camera Deputaților, și-a exercitat dreptul de vot la alegerile parlamentare în cadrul secției de votare nr. 146, amenajată în incinta Școlii Generale nr. 21 „Gheorghe Țițeica“.