Preşedintele CJ Dolj, Cosmin Vasile : „Am votat pentru a fi reprezentați, la București, de o echipă cu experiență în administrație”

0
247

Președintele Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile, a afirmat că, la alegerile parlamentare, și-a acordat votul pentru un nou guvern care să asigure șanse egale la dezvoltare pentru toate regiunile României și care să acționeze în respect față de lege.

„Am votat pentru a fi reprezentați, la București, de o echipă cu experiență în administrație, de o echipă în care se regăsesc tineri cu dinamism și dorință să lupte pentru Oltenia, pentru județul Dolj, să nu mai fim lăsați la o parte, să nu ni se mai refuze șansa de a derula proiecte și de a ne dezvolta pe viitor.

Am votat să avem un guvern care, în primul rând, să aplice legile, să pună în aplicare legea pensiilor, să mărească alocațiile; un guvern care să protejeze producătorii români, nu să-i împingă spre faliment. Am votat pentru un guvern care să aibă grijă de toate regiunile României, care să se uite și către țăranul român, către toți oamenii care se luptă să aibă o viață mai bună!“, a declarat Cosmin Vasile.

Președintele Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile, și-a exercitat dreptul de vot la alegerile pentru Parlamentul României în cadrul secției de votare nr. 398, amenajată în incita Școlii gimnaziale Preajba.