Laura Vicol, candidat pentru Camera Deputaților : „Am votat astăzi cu credință și cu speranță în suflet”

0
314

Laura Vicol, candidat pe lista Organizației Județene Dolj a PSD pentru Camera Deputaților, a declarat duminică, la ieșirea de la urne, că și-a exprimat votul la alegerile parlamentare cu gândul la o Românie care își respectă seniorii și care, în egală măsură, le oferă tinerilor posibilitatea de a-și contura viitorul pe care îl merită.

„Am votat astăzi cu credință și cu speranță în suflet. Am votat pentru mine, pentru copiii mei, pentru copiii tuturor, pentru o țară sigură, pentru că poporul român este stăpânul acestei țări și nu altcineva.

Românii vor decide astăzi dacă mai vor o țară în care bătrânii sunt ținuți în frig, o țară în care copiii nu au nicio șansă să își construiască un viitor așa cum își doresc. Am votat pentru țara mea, pe care mi-o doresc înapoi, și sper ca poporul român să aibă astăzi un cuvânt de spus pentru ziua de mâine“, a declarat Laura Vicol.

Laura Vicol, candidat din partea PSD Dolj pentru un mandat de deputat, și-a exercitat dreptul de vot la alegerile pentru Parlamentul României în cadrul secției de votare nr. 145, amenajată în incinta Grădiniței cu program prelungit „Petrache Poenaru“.