Elevii se pot înscrie în proiectul educativ „Fun in summer”

0
457

Până pe data de 25 iunie 2019, elevii se pot înscrie proiectul educativ „Fun in summer”, pe care Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” îl va organiza, prin secția American Corner, în perioada 1 iulie – 30 august 2019 și care își propune să le ofere „oportunități de a petrece timp de calitate, într-un mediu educativ”.

Activitățile se adresează copiilor și tinerilor cu vârste cuprinse intre 10 și 17 ani și vor fi gratuite. Oferta din această vară include cursuri și ateliere din domenii variate: Clubul de lectură în limba engleză, curs de limba suedeză, Introducere în informatică, Educație financiară și antreprenorială pentru copii, Cusături tradiționale, Caligrafie, Art and crafts, Jocuri, vizionări de filme.

Pentru fiecare atelier vor fi organizate două grupe de câte 12 locuri, care vor fi ocupate în ordinea solicitărilor. Înscrierile se fac fie la sediul American Corner Craiova, fie la numărul de telefon 0251.522.393, interior 110. Programul atelierelor și componența grupelor vor fi afișate vineri, 28 iunie 2019.