Doljean căutat de italieni pentru proxenetism prins de poliţiştii doljeni

0
148

urmaritReprezentanţii IPJ Dolj au anunţat că, în urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj – Compartimentul Urmăriri, în cursul zilei de miercuri, a fost depistat şi prins, în localitatea Cerăt, un tânăr de 20 de ani, pe numele căruia autorităţile italiene emiseseră un mandat european de arestare.

Astfel, poliţiştii specializaţi în investigaţii criminale împreună cu poliţişti din cadrul Secţiei 14 Poliţie Rurală Bârca l-au identificat şi prins pe Constantin Marancea, din localitatea Cerăt, Dolj, pe numele căruia autorităţile judiciare din Italia au emis mandat european de arestare pentru săvârşirea, pe teritoriul acestei ţări, în perioada 2012 – 2016, împreună cu alte persoane, a mai multor infracţiuni de recrutare, inducere şi exploatare a prostituţiei.

Persoana în cauză a fost prezentată Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, care i-a emis ordonanţă de reţinere pentru 24 ore. Poliţiştii l-au încarcerat pe tânăr în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dolj. Acesta urmează să fie prezentat Curţii de Apel Craiova în vederea emiterii mandatului de arestare şi demarării procedurilor de extrădare.