Candidaţii rămaşi în cursa pentru ocuparea celor 15 locuri de agenţi de poliţie în Dolj vor susţine probele sportive

1
134

Cei peste 9.000 de candidaţi care doresc să devină poliţişti, în toată ţara, vor susţine, în acest week-end, proba de evaluare a performanţei fizice. În Dolj au rămas în cursa pentru ocuparea celor 15 posturi de agent de poliţie 214 candidaţi, care vor da probele sportive la Slatina.

politiePotrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, în perioada 7-11 mai 2016, cei 9.118 candidaţi rămaşi în concursul de încadrare directă, din sursă externă, precum şi cei care sunt reîncadraţi ca poliţişti, vor susţine proba de evaluare a performanţei fizice. Evaluarea performanţei fizice se face în două probe: flexie abdominală şi alergare de rezistenţă (1.000 m – bărbaţi şi 800 m – femei), la concursul de încadrare directă, respectiv alergare de rezistenţă (1.000 m – bărbaţi şi 800 m – femei), la concursul de reîncadrare.

Pentru a veni în sprijinul candidaţilor, la nivelul Poliţiei Române s-a decis ca această probă să fie susţinută în 5 centre zonale, la care au fost arondate unităţile teritoriale unde s-au înscris candidaţii. Este vorba despre Academia de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza”, Şcoala de Agenţi de Poliţie ”Vasile Lascăr” – Câmpina, Stadionul „Emil Alexandrescu” din Iaşi, Parcul Sportiv Universitar „Prof. dr. Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca, iar cel de-al cincilea centru zonal este organizat la Centrul de Formare şi Perfecţionare a Poliţiştilor “Nicolae Golescu” Slatina (strada Cărămizii nr. 40). Aici vor susţine proba candidaţii care s-au înscris pentru posturile de agent de ordine publică din Caraş-Severin, Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt, Teleorman, Timiş, Vâlcea.

În judeţul Dolj au rămas înscrişi în cursa pentru ocuparea celor 15 locuri de agenţi cu recrutare din sursă externă 214 candidaţi, care trebuie să treacă probele sportive. În vederea asigurării accesului în incinta bazei sportive, fiecare candidat trebuie să prezinte un document de identitate valabil, cu fotografie (carte de identitate, permis de conducere, paşaport). Pentru a afla ora la care susţin proba sportivă, candidaţii sunt rugaţi să consulte site-ul Poliţiei Române www.politiaromana.ro.

1 COMENTARIU

  1. de ce nu se afisaza situatia exacta a candidatilor (nominal) ramasi in cursa pe postul care a candidat ? e vreun interes ?

Comments are closed.