Cursuri de engleză şi de germană pentru angajaţii companiilor craiovene

0
78

Cea de-a doua ediţie a proiectului Business Langugage Classes, anterior numit Business English Classes, începe astăzi. Proiectul este realizat de AIESEC Craiova în parteneriat cu Şcoala de limbi străine DAGMAR şi se adrează mediului de afaceri local.

Business Language Classes, desfăşurat pe o perioadă de 3 luni, între 6 ianuarie şi 4 aprilie 2014, oferă cursuri de engleză şi de germană de afaceri  către angajaţii companiilor craiovene, aceştia având oportunitatea de a-şi îmbunătăţi cunoştinţele lingvistice într-un mod organizat şi profesionist. Curricula a fost structurată în module de pregătire special concepute pentru a răspunde nevoilor participanţilor, indiferent de nivelul acestora de limba engleză sau germană. De-a lungul proiectului vor avea loc 20 de şedinţe de pregătire, în timpul cărora angajaţii vor învăţa o limbă străină în domeniul business, perfecţionându-şi cunoştinţele tehnice. Programul va include abordarea unor subiecte specifice mediului de afaceri, precum: negocierea contractelor în limba engleză si germană, simularea de întâlniri de afaceri, descrierea produselor şi serviciilor oferite de companie pe piaţa de afaceri sau dezvoltarea unui discurs persuasiv pentru conferinţe şi întâlniri de afaceri.

Participanţii vor interacţiona în mod direct cu persoane din alte culturi, experimentând astfel un mediu internaţional de studiu şi căpătând totodată perspective externe asupra unor probleme de business actuale. Astfel, aceştia îşi vor îmbunătăţi cunoştinţele de limbă engleză şi limbă germană cu sprijinul celor doi stagiari din Brazilia şi China, dobândind  noi perspectivele cu privire la o abordare internaţională a businessului pe care îl deţin.