PSD Filiaşi şi-a desemnat candidatul la Primărie

8
147

În şedinţa Comitetului Executiv Naţional din 20 octombrie 2011 a fost aprobat Calendarul de activităţi al PSD. Pentru a comunica membrilor PSD mesajele partidului şi ale Uniunii Social Liberale până la sfârşitul anului 2011 s-a luat măsura organizării şi desfăşurării de Adunări Generale şi Conferinţe în toate organizaţiile locale ale PSD de la nivelul judeţului Dolj. Vineri, 2 decembrie a.c., a avut loc Adunarea generală a PSD Filiaşi care şi-a desemnat candidatul la Primărie, în persoana preşedintelui Alin Golumbeanu, şi lista, în ordine alfabetică, a candidaţilor la funcţia de consilieri locali.

Alin Golumbeanu

La Adunarea Generală a PSD Filiaşi au luat parte preşedintele PSD Dolj, Ion Prioteasa, deputaţii Petre Petrescu şi Ion Călin, senatorul Lia Olguţa Vasilescu, vicepreşedinţii organizaţiei judeţene Florin Stancu şi Cristinel Iovan şi consilierii judeţeni Cosmin Vasile, Radu Preda, Fănel Văduva şi Oana Bică. Prezenţa numeroasă a membrilor de partid şi a delegaţiei din partea PSD Dolj anunţa importanţa punctului al patrulea de pe ordinea de zi a Adunării Generale a PSD Filiaşi, şi anume desemnarea candidatului la Primărie Filiaşi din partea social-democraţilor. Membrii PSD Filiaşi prezenţi la Adunarea Generală l-au desemnat cu unanimitate de voturi candidat la Primăria Filiaşi pe Alin Golumbeanu, preşedintele organizaţiei.

Odată desemnat candidatul la Primărie, preşedintele PSD Dolj şi parlamentarii prezenţi au declarat la unison că PSD Filiaşi are şanse maxime de a câştiga majoritatea în Consiliul Local şi funcţia de primar şi i-a garantat lui Alin Golumbeanu că va beneficia de tot sprijinul din partea organizaţiei judeţene. „Organizaţia din Filiaşi este una dintre cele mai frumoase şi puternice organizaţii ale noastre. Cred că scorul din campania electorală pentru alegerile locale din 2008 nu putea fi mai bun, decât dacă am fi câştigat şi funcţia de primar în oraşul Filiaşi. Suntem într-un moment în care turăm motoarele, pentru că intrăm într-un an electoral. Aşa cum PSD Filiaşi este una dintre cele mai puternice organizaţii ale noastre, la fel este PSD Dolj, şi nu doar în Oltenia, ci în sudul ţării. PSD Dolj a arătat în toate momentele importante ale partidului că este puternică şi întotdeauna a fost pe podium. PSD şi USL au un grad de simpatie foarte ridicat în judeţul Dolj şi cu sprijinul dumneavoastră, cei care sunteţi prezenţi în această sală, vom câştiga alegerile şi în Filiaşi şi în celelalte localităţi din judeţul Dolj”, a declarat Ion Prioteasa.

„Avem şansa la Filiaşi să câştigăm majoritatea în Consiliul Local şi funcţia de primar”

Petre Petrescu, un apropiat al PSD Filiaşi, deputat în Colegiul 5, i-a asigurat pe social-democraţi că vor beneficia de tot sprijinul său şi că organizaţia filişană are toate şansele ca în alegerile din 2012 să câştige alegerile: „Organizaţia PSD Filiaşi este una puternică şi poate fi dată exemplu pentru toate celelalte organizaţii ale PSD Dolj. Nu spun cuvinte mari. Sunt apropiat de această organizaţie şi îi cunosc întreaga capacitate şi puterea de organizare. Avem şansa la Filiaşi să câştigăm majoritatea în Consiliul Local şi funcţia de primar, iar Alin Golumbeanu este omul potrivit care să intre în această luptă electorală”.

Senatorul Lia Olguţa Vasilescu a spus despre Alin Golumbeanu că este un om puternic, inteligent, cu o experienţă mare în politică şi administraţia publică, iar toate aceste calităţi îl recomandă pentru Primăria Filiaşi. „Alin Golumbeanu poate să câştige Primăria Filiaşi şi va beneficia de tot spijinul meu”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu.

„PSD Filiaşi nu mai importă candidaţi”

Alin Golumbeanu a fost reţinut în declaraţii, spunându-le colegilor prezenţi la Adunarea Generală că această desemnare îi onorează, dar, în acelaşi timp, îi şi obligă. „Desemnarea mea ca viitor candidat la funcţia de primar în oraşul Filiaşi ne onorează pe toţi cei prezenţi în sală, dar în acelaşi timp, ne şi obligă. Ne onorează pentru că, după mult timp, PSD Filiaşi nu mai importă candidaţi şi are dreptul să îşi desemneze un om din interior pentru această funcţie. Ne-am câştigat acest drept prin muncă şi rezultatele de la alegeri din 2008 încoace. Dar, în acelaşi timp, ne obligă la mai multă muncă politică şi responsabilitate. Nu avem voie să dăm greş. Trebuie să câştigăm alegerile locale şi, după cum vă cunosc pe toţi cei prezenţi în sală, acest lucru este posibil. Vă mulţumesc tuturor celor care sunteţi alături de mine”, a declarat Alin Golumbeanu.

 

8 COMENTARII

  1. Felicitari pentru nominalizare si bafta de pe acum. Alin Golumbeanu este singurul om politic din Filiasi care poate duce acest oras la rangul pe care l-a avut de la stabilirea numelui de oras si nu ca in prezent, oras, doar ca denumire si taxe. Un om tanar ca D-l Golumbeanu tinând cont ca putea de mult sa plece sau sa se stabileasca in alta parte dar nu a facut-o. Felicitari din nou.

  2. asa aline!poate ca in sfarsit ne scapi de betiv.daca iesi primar sunt convins ca macar faci drumurile prin filiasi,nu ca betivul care venind de la birt in coma alcolica pe fiecare zi nu a observat in ce stare de jeg a lasat sa ajunga orasul.

  3. Ca tanar care traieste in acest oras sunt convins ca acest om este singurul care poate scoate acest asa-zis oras la lumina din ,,intunericul si mizeria” in care se zbate de atatia ani.Subscriu la cele zise de dl Mituletu, cred ca pt Filiasi este o adevarata sansa un asemenea primar si indemn toti oamenii sa voteze pentru un om nou si tanar, cu idei inovatoare.Dupa 20 de ani cred ca oamenii s-au saturat de aceleasi nume care au dovedit ce pot in imaginea de azi a orasului!

  4. baneml jardel ce legatura are Costelus cu Golumbeanu? L-ai vazut tu dansand in club? pe cuvant ca am fost in fiecare weekend in club si nu l-am vazut niciodata .. plus ca aici este vorba de viitorul orasului,sa fie o schimbare.. nu de cum isi petrece lumea timpul LIBER,atat timp cat isi face treaba. Hai sa facem impreuna o schimbare,sa nu mai existe “filiasi nici comuna nici oras” ci un oras ic,dar frumos,aranjat.. cu oameni buni si capabili!

Comments are closed.