Manchester United umilită în Turcia

0
184

Manchester United a avut o seară catastrofală la Istanbul, unde echipa condusă de Ole Gunnar Solskjaer a fost înfrântă de debutanta Istanbul Basaksehir cu scorul de 2-1.

Basaksehir a fost înfiinţată abia în anul 1990, iar în  sezonul trecut au câştigat pentru prima dată în istorie campionatul Turciei, asigurându-şi astfel prezenţa în grupele UEFA Champions League, competiţie în care nu a reuşit până la meciul cu Man United nici măcar să puncteze.

Turcii au deschis scorul în minutul 12 prin Demba Ba iar Edin Visca a majoratul avantajul gazdelor în minutul 40, ca apoi diferenţa de pe tabelă sa fie redusă la un singur gol distanţă  în minutul 43, gol marcat de Martial.Manchester United face parte din grupa H alcătuită şi din Istanbul Basaksehir, PSG şi RB Leipzig. Nu doar Manchester United a fost protagonista unei surprize în Champions League dar şi PSG care a pierdut meciul de la Leipzig cu 2-1, diavolii roşii şi formaţia din Leipzig fiind la egalitate de puncte după 3 runde disputate până acum.

 

  1. Manchester United 6 puncte
  2. RB Leipzig 6 puncte
  3. PSG 3 puncte
  4. Istanbul Basaksehir 3 puncte