Ianis Hagi, înapoi la naţionala de tineret U21

0
194

După o pauză de 17 luni de la ultimul joc disputat de Hagi Jr  pentru reprezentativa U21 a naţionalei României, selecţionerul Adrian Mutu a solicitat prezenţa mijlocaşului de 22 de ani al lui Rangers pentru meciul decisiv cu Danemarca, în vederea calificării la EURO 2021.

Ianis Hagi a avut ultima prezenţă la echipa de tineret a României la Campionatul European din 2019, unde a contribuit la ascensiunea micilor tricolori cu două goluri şi o pasă decisivă.

Odată cu sfârşitul Campionatului European, Hagi Jr a fost convocat în mod constant la echipa mare a naţionalei, indiferent dacă selecţionerul a fost Cosmin Contra sau Mirel Rădoi, unde a jucat 14 meciuri fără să impresioneze. Ianis a oferit o singură pasă de gol şi nu a marcat până în momentul de faţă.

În ultimele trei partide disputate în luna Octombrie, internaţionalul român a bifat 122 de minute pe parcursul fiecărui meci, toate cele 3 meciuri s-au încheiat cu o înfrângere.

Chiar şi dacă mijlocaşul celor de la Rangers pare să aibă evoluţii bune la echipa de club, unde se bucură de susţinerea lui Steven Gerrard, nu a fost folosit în ultimele două meciuri din campionatul Scoţiei.