Dan Petrescu, obişnuit cu gândul înfrângerii

0
218

După declaraţiile oferite de antrenorul celor de la CFR cu privire la faptul că ar vrea să părăsească formaţia ardeleană după meciul cu AS Roma, tehnicianul campionei a susţinut o conferinţă de presă prin care şi-a expus modul său de gândire cu privire la colaborarea pe viitor cu actualul său club. Astefl Dan Petrescu, recunoscut pentru ieşirile sale nervoase, a declarat faptul ca are nevoie de o pauză, însă nu poate lăsa CFR-ul într-o situaţie complicată în condiţiile în care clubul l-a sprijinit şi susţinut până acum cu privire la munca sa depusă la club.

Campioana României v-a disputa astăzi, de la ora 19:55 una dintre cele mai dificile partide din acest sezon, cu AS Roma, meci în care Dan Petrescu se confruntă cu probleme de lot, cele mai importamte dintre ele se găsesc în centrul defensive clujene de unde lipsesc Vinicius, Burcă şi Cestor.

CFR Cluj nu are ce să piardă din această confruntare :”Cine dă două goluri mâine, primeşte o pizza de la mine. Ei sunt clar favoriţi. Cred că numai un miracol, chiar un miracol ar face ca CFR să scoată ceva pozitiv mâine. Chiar dacă pierdem, nu e ceva tragic. Să înţeleagă că dacă au pierdut cu Roma, nu are de ce să le fie ruşine”, -Dan Petrescu

Cei de la AS Roma se confruntă  cu indisponibilitatea de ultim moment al spaniolului venit de la FC Barcelona în aceastş vară contra sumei de 11 milioane de euro , Carles Perez.

 

CFR Cluj are ocazia de a-şi păstra poziţia în grupele Europa League dacă va învinge sau va obţine un rezultat de egalitate la Roma.

 

1.CFR Cluj          4 puncte

2.AS Roma          4 puncte

3.Young Boys     1 punct

  1. CSKA Sofia 1 punct