Studenţii specializării Informatică, premiaţi la început de an universitar

0
41

informaticaCei mai buni studenţi ai specializării Informatică au fost premiaţi. Luni, 3 octombrie 2016, în cadrul ceremoniei de deschidere a noului an universitar 2016/2017 al Facultăţii de Ştiinţe, a avut loc festivitatea de premiere a „Studenţilor informaticieni de excepţie”.

Au fost acordate 6 premii, în valoare de 1.500 lei fiecare, studenţilor Cristiana Constantinescu, Daniel Ferecatu  şi Marian Gheorghe din anul I, Vasile Călina, Alexandru Firţulescu şi Alexandra Vultureanu-Albişi din anul al II-lea. Premierea studenţilor a fost realizată la iniţiativa Departamentului de Informatică împreună cu Asociaţia Societatea pentru Tehnologii Computaţionale, sprijinite financiar de companiile de IT Caphyon, NetRom Software şi SyncRo Soft. La acordarea premiilor s-a ţinut cont de rezultatele obţinute la învăţătură în anul universitar 2015-2016, participările şi premiile obţinute la concursurile studenţeşti de profil, precum şi implicarea în diversele acţiuni de promovare a domeniului Informatică.

 „Departamentul de Informatică continuă să încurajeze studenţii specializării Informatică să facă performanţă, aflându-ne azi la cea de-a doua ediţie de acordare a unor astfel de premii. Premiile oferite studenţilor constituie o recompensă a efortului depus pentru desăvârşirea propriei cariere precum şi promovarea acestei specializări. Adresez mulţumiri reprezentanţilor firmelor IT prezente la festivitate precum şi colegului conf. univ. dr. Mirel Coşulschi, preşedinte al Societăţii pentru Tehnologii Computaţionale şi responsabil în cadrul Departamentului de Informatică de relaţiile cu mediul socio-economic”, a declarat prof. univ. dr.  Ion Iancu, directorul Departamentului de Informatică, din cadrul Facultăţii de Ştiinţe.