Burse de excelență pentru cei mai buni studenți ai Facultății de Drept

0
236

Promovând excelența în comunitate, urmărind în permanență evidențierea elitelor și liderilor comunității și în semn de recunoaștere a rezultatelor obținute de studenți, Rotary Club Craiova, prin programul Rotary susține calitatea în educație, a oferit burse celor mai buni studenți ai Facultății de Drept a Universității din Craiova care în anul academic anterior au obținut premii la concursurile naționale și rezultate foarte bune la învățătură.

Studentul Nicolae Cărăuș, anul IV, a primit o bursă de excelență în valoare de 4.500 lei pentru Locul I la proba de Drept Constituțional susținută la Concursul național Hexagonul Facultăţilor de Drept dar și pentru rezultatele excelente la învățătură – media generală a celor trei ani de studiu urmați la Facultatea de Drept fiind 9,97, aceasta conferindu-i statutul de lider al generației sale. Mona Daiana Ciuciulete, anul III, a primit o bursă de excelență în valoare de 4.000 lei pentru Locul II la proba de Drept Constituțional susținută la același concurs, media primilor 2 ani de studiu fiind 9,86, iar Viorica Clima, anul IV, primit o bursă de excelență în valoare de 3.500 lei pentru Premiul I obținut la Școala de Vară, Ediția V-a organizată de Facultatea de Drept, media pentru cei 3 ani de studiu fiind 9,40.

Președintele Rotary Club Craiova, lect. univ. dr. Armand Calotă, a transmis felicitări studenților și profesorilor coordonatori pentru rezultatele deosebite înregistrate în anul universitar anterior și a apreciat că ne aflăm în fața unui demers comun de promovare a excelenței în comunitate și de susținere a programelor și proiectelor dedicate tinerilor care, prin aceste rezultate și prin ceea ce fac în fiecare zi transformă comunitatea noastră într-un loc mai frumos și mai bun.