Craiova: Tânăr reţinut pentru furturi de maşini

0
165
Poliţiştii craioveni au reţinut, pentru 24 de ore, un tânăr în vârstă de 20 de ani bănuit de sustragerea unor autoturisme. 
Mai exact, în cursul zilei de ieri, în urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj – Compartimentul Furturi Auto l-au identificat şi condus pentru audieri pe Valentin T., de 20 de ani, din comuna Drăgoteşti, judeţul Dolj. Poliţiştii au reţinut în sarcina tânărului două furturi de autoturisme, un autoturism fiind sustras, în noaptea de 03/04.06.2015, din localitatea Coşoveni, Dolj, iar cea de-a doua faptă a fost comisă în noaptea de 04/05.08.2015, în municipiul Craiova. În ambele situatii propritarii vehiculelor au lasat cheile in contact. Pe numele celui în cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea ifracţiunii de furt calificat, iar în urma probatoriului administrat în cauză s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea inculpatului pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 ore, urmând ca astăzi să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, după cum anunţă reprezentanţii IPJ Dolj.
T.VALENTIN a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dolj.