500 de angajați de la regiile din subordinea Primăriei Craiova s-au “luptat” cu zăpada

0
581

În sfârșit a nins și la Craiova, iar prima zăpadă  a pus la lucru angajații RAADPFL-ului. Până la această oră,  6 copaci încărcați de zăpadă au căzut pe domeniul public, iar Primăria îi îndeamnă pe craioveni să apeleze telefonul cetățeanului 0251.984 pentru orice situație întâlnită.

Primăria a anunțat că s-a acționat încă din cursul nopții cu un număr de 50 de utilaje multifuncționale, încărcătoare și ATV-uri pentru trotuare. De asemenea, pe trotuare se lucrează cu 500 de angajați de la regiile din subordinea Primăriei Craiova și s-au folosit, până acum, aproximativ 200 de tone de material antiderapant, transmite municipalitatea.

„S-a acționat cu prioritate pe bulevarde și străzile cu circulatie intensă, urmând a se interveni și în zona de cartiere. Rugăm cetățenii să circule cu atenție în parcuri, pentru că angajații RAADPFL scutură copacii de pe aleile principale, pentru a preveni orice pericol. De asemenea, reamintim persoanelor juridice că au obligația să debaraseze și să curețe de gheață și zăpadă trotuarul din fața spațiilor comerciale”, se precizează într-un comunicat de presă al Primăriei municipiului Craiova.