Baschetbaliştii Craiovei au debutat în Top 10 cu un eşec, la Constanţa

0
391

Echipa de baschet a Craiovei nu mai conteneşte în ultima perioadă cu eşecurile, atât în campionat, cât şi în cupele europene. Dacă în FIBA Europe Cup a ajuns la 5 înfrângeri în tot atâtea meciuri, dar are scuza diferenţei mari de buget faţă de adversare, echipa antrenată de Vitaly Stepanovski a căpătat şi în campionatul intern acest obicei, de a pierde. De fapt, rezultatele încep abia acum să fie direct proporţionale cu interesul suporterilor pentru echipă, baschetbaliştii fiind practic abandonaţi de fani în acest sezon.

La debutul în partea a doua a sezonului intern, în Top 10, SCMU Craiova a fost învinsă de o formaţie mai slab cotată, dar în faţa căreia cedase şi în Cupa României, Athletic Constanţa, scor 72-70 (15-19, 23-17, 21-8, 13-26). Au jucat pentru SCMU Craiova: Mijovic 15 puncte, Palmi 12, Flanningan 10, Watson 9, Nikolic 7, Edwards 7, Hopkins 5, Blaj Voinescu 3, Coconea 2, Ţîbîrnă.

SCMU Craiova este pe locul 8 în clasament, iar următorul meci din LNMB va fi în Sala Polivalentă, cu Dinamo Bucureşti. Până atunci, craiovenii îşi încheie parcursul în FIBA Europe Cup, miercuri, 8 februarie, de la ora 19, contra nemţilor de la Chemnitz Niners.